Centrul de copiere Eurocom isi desfasoara in continuare activitatea pentru clienti doar prin mijloace electronice

Ca urmare a restrictiilor impuse de starea de urgenta, pana la revocarea acestora centrul de copiere Eurocom nu isi poate desfasura programul normal cu publicul, de aceea ne continuam activitatea pentru clientii nostri exclusiv prin mijloace electronice.

Mai jos am detaliat pentru dumneavoastra noua modalitatea de lucru pentru realizarea principalelor tipuri de servicii prestate:

  • Servicii de imprimare

Va rugam sa ne trimiteti fisierele de imprimat prin e-mail la adresa copycenter@eurocom.ro mentionand formatul, optiunea pentru imprimarea color sau alb-negru si numarul de printuri dorite, veti primi din partea noastra o factura proforma. Aceasta va include contravaloarea serviciilor prestate, precum si costul transportului. In cazul in care sunteti de acord cu oferta noastra de pret veti achita contravaloarea proformei prin OP mentionand la detaliile platii numarul si data acesteia. Toate informatiile necesare platii prin OP (cont IBAN, banca, numar proforma, data emiterii,etc.) se regasesc in factura proforma. Ulterior receptionarii dovezii platii va vom livra lucrarea prin curier.

! Adresa noastra de e-mail poate primi fisiere de max. 50 MB, pentru fisiere mai mari va rugam folositi un serviciu precum wetransfer.com.

  • Servicii de copiere, scanare si arhivare

Va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta prin e-mail la adresa copycenter@eurocom.ro precizand toate detaliile lucrarii pe care doriti sa o executam – tipul serviciului (copiere, scanare), formatul documentelor (A4, A3, A1, A2, A0, A0+) si cantitatea aferenta fiecarui format. Veti primi din partea noastra o cotatie de pret. Aceasta va include contravaloarea serviciilor prestate, precum si costul transportului retur.

Daca sunteti de acord cu oferta noastra de pret ne puteti livra documentele de copiat, scanat sau arhivat personal sau prin curier (catre SC Eurocom SA) la adresa Str. Academiei, nr. 18-20, sector 1, Bucuresti.  Ulterior primirii documentelor va vom emite o factura, pe care o veti achita prin OP mentionand la detaliile platii numarul si data acesteia. Toate informatiile necesare platii prin OP (cont IBAN, banca, numar factura, data emiterii,etc.) se regasesc pe factura. Ulterior receptionarii dovezii platii va vom livra lucrarea prin curier.

Pentru intrebari si oferte colegii din centrul de copiere sunt la dispoziția dumneavoastra de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00, telefonic si pe WhatsApp la 0757.70.77.89 sau prin e-mail la copycenter@eurocom.ro.

Recomandă Centrul de copiere Eurocom isi desfasoara in continuare activitatea pentru clienti doar prin mijloace electronice


De la:
Către:

captcha