Centrul de copiere s-a redeschis pentru clienti

Incepand cu data de 18 mai 2020, ca urmare a incetarii restrictiilor impuse de starea de urgenta, centrul de copiere Eurocom s-a redeschis pentru public. Centrul functioneaza conform urmatorului program de lucru: luni – vineri, in intervalul orar 9:00 -19:00. In spatiul de lucru s-au implementat masurile legale de prevenire si control a infectiilor aplicabile pe durata starii de alerta.

Intelegem dorinta dumneavoastra, a clientilor nostri, de a va proteja sanatatea, de aceea aveti in continuare la dispozitie posibilitatea de a ne trimite comenzile prin mijloace electronice.

  • Servicii de imprimare

Va rugam sa ne trimiteti fisierele de imprimat prin e-mail la adresa copycenter@eurocom.ro mentionand formatul, optiunea pentru imprimarea color sau alb-negru si numarul de printuri dorite, veti primi din partea noastra o factura proforma. Aceasta va include contravaloarea serviciilor prestate. In cazul in care sunteti de acord cu oferta noastra de pret veti achita contravaloarea proformei prin OP mentionand la detaliile platii numarul si data acesteia. Toate informatiile necesare platii prin OP (cont IBAN, banca, numar proforma, data emiterii,etc.) se regasesc in factura proforma. Ulterior receptionarii dovezii platii, puteti ridica comanda de la sediul nostru din str. Academiei, nr. 18-20, sector 1, Bucuresti.

! Adresa noastra de e-mail poate primi fisiere de max. 50 MB, pentru fisiere mai mari va rugam folositi un serviciu precum wetransfer.com.

  • Servicii de copiere, scanare si arhivare

Va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta prin e-mail la adresa copycenter@eurocom.ro precizand toate detaliile lucrarii pe care doriti sa o executam – tipul serviciului (copiere, scanare), formatul documentelor (A4, A3, A1, A2, A0, A0+) si cantitatea aferenta fiecarui format. Veti primi din partea noastra o cotatie de pret. Aceasta va include contravaloarea serviciilor prestate.

Daca sunteti de acord cu oferta noastra de pret ne puteti livra documentele de copiat, scanat sau arhivat personal sau prin curier (catre SC Eurocom SA) la adresa Str. Academiei, nr. 18-20, sector 1, Bucuresti.  Ulterior primirii documentelor va vom emite o factura, pe care o veti achita prin OP mentionand la detaliile platii numarul si data acesteia. Toate informatiile necesare platii prin OP (cont IBAN, banca, numar factura, data emiterii,etc.) se regasesc pe factura. Ulterior receptionarii dovezii platii, puteti ridica comanda de la sediul nostru din str. Academiei, nr. 18-20, sector 1, Bucuresti.

Pentru intrebari si oferte colegii din centrul de copiere sunt la dispoziția dumneavoastra de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 19.00, telefonic si pe WhatsApp la 0744.796.351 sau prin e-mail la copycenter@eurocom.ro.

Recomandă Centrul de copiere s-a redeschis pentru clienti


De la:
Către:

captcha