Eurocom obține acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark

Recent Eurocom SA a finalizat cu succes evaluarea CompTIA, obținând acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark pentru serviciile de Managed Print Document Services (MPDS). Dobândirea acestei acreditări validează încă o dată calitatea serviciilor noastre MPS.

Acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark este oferită companiilor care furnizează servicii IT la sediul clienților și care au dovedit că sunt cu adevărat devotate clienților lor oferindu-le un pachet complet de servicii MPS, înțelegând prin acesta utilizarea de proceduri de operare standard, a celor mai bune practici din industrie și precum și furnizarea sistemelor și instrumentelor potrivite pentru prestarea serviciilor MPS.

Pe o piață cu din ce în ce mai mulți jucători activi, o astfel de acreditare devine un diferențiator al serviciilor companiei. Criteriile ce trebuiesc îndeplinite pentru obținerea acreditării sunt foarte exigente și diverse- de la existența unui cod de conduită, la evaluarea managementului și capacității financiare a companiei, a competențelor de vânzare, logistice și de service ale firmei și până la evaluarea soluțiilor utilizate pentru gestionarea și optimizarea proceselor de imprimare. Procesul de acreditare este unul foarte riguros, toate competențele companiei trebuind a fi dovedite și documentate corespunzator.

Experiența Eurocom de peste 25 de ani pe piața de printing din Romania, alături de mărimea și complexitatea unora dintre flotele de imprimante gestionate și de know-how-ul technic au reprezentat un plus în procesul de acreditare CompTIA.

„Suntem încântați că munca depusă în slujba clienților noștri în ultimul sfert de veac se bucură începând de astăzi de recunoașterea pe care o merită pe deplin prin obținerea acreditării CompTIA. Gabriel Kaufmes, Eurocom S.A.”

Despre CompTIA
CompTIA este liderul mondial în certificările tehnice independente de furnizori în domeniul abilităților, de la suportul IT și crearea de rețele, până la securitatea informatică și cloud computing. Aproape 2,5 milioane de certificări CompTIA au fost acordate specialiștilor din domeniul tehnologiei din întreaga lume. Operând în mai mult de 100 de țări, CompTIA colaborează îndeaproape cu mii de parteneri academici, de formare și de conținut pentru a asigura studenților și profesioniștilor instrumentele necesare pentru a intra și a excela în forța de muncă tehnică. Vizitați www.comptia.org pentru a afla mai multe.

Managed-Print

Recomandă Eurocom obține acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark


De la:
Către:

captcha