Eurocom – partenerul Canon al anului 2018 pe segmentul production printing

La evenimentul dedicat partenerilor Canon, desfăsurat între 20 și 21 martie 2019, la Hotel Valea cu Pești, Transfăgărășan, Eurocom a fost desemnat partenerul Canon al anului 2018 pe segmentul production printing.

„Suntem onorați că am fost desemnați cel mai activ partener Canon pentru anul 2018 pe segmentul de production printing. Este o recunoaștere în plus a eforturilor colegilor mei și un imbold să ne menținem și în acest an pe aceeși poziție. ”, Gabriel Kaufmes, Director Executiv, Eurocom S.A.

În cadrul evenimentului dedicat partenerilor Canon au fost prezentate ultimele noutăți în materie de echipamente și de aplicații software dedicate printingului, soluții complete și complexe concepute special pentru anumite segmente de business – educație, sectorul productiv, etc.

Aproape 50 de reprezentanți ai companiilor partenere Canon s-au reunit pentru a învăța, a explora și a împărtăși cele mai bune practici din domeniul tiparului digital la nivel european. A fost un prilej excelent pentru a schimba idei de business, dar și pentru a socializa.

Eurocom a devenit partener Canon în anul 2010, ca urmare a fuziunii dintre Canon și Océ. În prezent Eurocom este Platinum Partner, comercializând o gamă largă de soluții de printing de la Canon destinate mediului de business.

Canon @ Valea cu Pesti-117

Recomandă Eurocom – partenerul Canon al anului 2018 pe segmentul production printing


De la:
Către:

captcha