Misiune, valori, obiective

Misiunea Eurocom

Misiunea Eurocom este de a oferi servicii si echipamente reprografice de inalta calitate pentru a satisface nevoile, dorintele si asteptarile clientilor si partenerilor nostri.

Suntem receptivi in permanenta la cerintele clientilor nostri si la dinamica pietei romanesti si dorim sa oferim solutii complete pentru administrarea eficienta a documentelor.

Valorile Eurocom

Principiile dupa care se ghideaza membrii echipei Eurocom in tot ceea intreprind sunt:

  • Imbunatatim continuu calitatea produselor si serviciilor noastre
  • Asiguram satisfactia clientilor nostri
  • Inovam pentru clientii nostri
  • Construim un parteneriat cu clientii nostri
  • Trecem la actiune si obtinem rezultate

Obiective

Asigurarea satisfactiei clientilor
Eurocom doreste sa asigure satisfactia clientilor si urmareste fidelizarea acestora, prin furnizarea de produse si servicii de inalta calitate.

Pregatirea si motivarea angajatilor
Eurocom investeste permanent in pregatirea angajatilor sai. Pentru fiecare dintre acestia s-a conceput un plan de dezvoltare profesionala care include cursuri de pregatire la partenerii sai – Océ, Canon, YSoft, Objectif Lune, etc.. Pornind de la premiza ca succesul companiei depinde intr-o mare masura de angajatii pe care ii are, se urmareste imbunatatirea continua a pregatirii profesionale si a gradului de motivare.

Imbunatatirea continua a imaginii companiei
Ne bazam pe renumele partenerilor nostri, pe calitatea produselor lor si pe pregatirea personalului nostru pentru a ne consolida imaginea de jucator activ si eficient pe piata solutiilor reprografice si urmarim in permanenta cresterea notorietatii.

Cresterea cotei de piata si a profitului
Eurocom isi propune sa isi extinda portofoliul de clienti si sa faca acest lucru profitabil si intr-o maniera responsabila.