Despre programul de parteneriat

In mediul de afaceri de astazi puterea parteneriatului este incontestabila. Devenind partener Eurocom veti dobandi acces la o gama completa de produse de calitate ridicata, la informatii de afaceri, veti beneficia de programe de training de vanzari si service, veti putea utiliza instrumente de marketing menite sa impulsioneze vanzarile. Rolul parteneriatului este de a crea oportunitati de afaceri, de a genera venituri suplimentare pentru toti cei implicati.

De ce să deveniti parteneri Eurocom?

Pentru ca suntem diferiti prin….

 • Experienta de 20 de ani in domeniul imprimarii profesionale si a know-how-ului acumulat pe care il punem la dispozitia dumneavostra.
 • Suportul acordat
  • Suport de vanzari – Clientii dumneavostra sunt importanti pentru noi si dorim sa va acordam sprijinul nostru total in procesul de vanzare de aceea veti beneficia de consultanta de vanzari gratuita din partea Eurocom. Putem realiza impreuna intalniri cu clientii dumneavostra sau efectua demonstratii pentru acestia in showroom-ul nostru.
  • Suport tehnic – Va vom pune la dispozitie documentatie tehnica pentru toate produsele distribuite si pentru cazuri speciale va vom oferi asistenta tehnica telefonica sau on site ceea ce ii va ajuta pe inginerii dumneavostra de service sa rezolve rapid si eficient solicitarile clientilor.
  • Suport de marketing – Veti avea acces la instrumente de marketing menite sa va ajute in inchiderea cu success a ciclurilor de vanzare. Putem crea impreuna campanii de mailing, promotii, evenimente menite sa impulsioneze vanzarile.
  • Programe de training – Organizam periodic programe de training de vanzari si service menite sa dezvolte abilitatile personalului dumneavoastra, sa sporeasca productivitatea echipei si implicit sa va asigure clienti satisfacuti.
  • Suport pentru accesarea de fonduri europene – Va vom informa periodic asupra principalelor directii pentru care sunt disponibile fonduri europene si asupra conditiilor si modalitatilor de accesare a acestora.
  • Contact direct permanent – Va vom desemna o persoana de contact dedicata care va raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavostra.
 • Flexibilitate – Eurocom este o companie deschisa care isi doreste si poate raspunde rapid si eficient solicitarilor dumneavoastra fie ca este vorba de vanzari, marketing, service sau logistica.
 • Solutii complexe de printing – Eurocom va pune la dispozitie know-how-ul si tehnologia necesare pentru a putea vinde solutii complexe de imprimare precum linii de tipar digital de carte online sau offline, linii pentru productia de campanii de mailing sau de documente tranzactionale (facturi, extrase de cont, etc.) si transpromo (facturi de telecomunicatii optimizate pentru a maximiza lizibilitatea si ce contin oferte personalizate in functie de profilul clientului sau zona geografica, facturi de utilitati ce includ mesaje sezoniere sau sfaturi pentru reducerea consumului de energie, materiale specifice programelor de fidelitate ale companiilor), linii pentru productia digitala de ziare, solutii pentru productia de materiale publicitare (fluturasi, cataloage, pliante, afise de mari dimensiuni indoor sau outdoor), etc.