Finantare

Ca dovada a faptului ca ne gandim in permanenta la nevoile clientilor nostri si dorim sa venim in intampinarea acestora cu cele mai noi si potrivite solutii de pe piata echipamentelor profesionale de imprimare / copiere / scanare, va oferim posibilitatea alegerii variantei de finantare potrivite.
Puteti opta pentru achizitionarea in leasing a echipamentelor Océ astfel incat sa beneficiati de avantajele tehnologiilor de ultima generatie  fara sa va imobilizati fondurile. Prin derularea unui parteneriat cu o firma de leasing specializata pentru domeniul IT&C, va oferim finantare pe o perioada intre 1 si 5 ani si dobanzi avantajoase. Oferta este valabila de asemenea si celor care doresc sa devina parteneri Eurocom.

 

Grenke%20Partner_RO[1]

 

Principalele avantaje ale solutiei de inchiriere pe care am agreat-o cu partenerul nostru sunt:
1. Avans 0%
2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal
3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract
4. Rate fixe pe toata perioada contractului
5. Documentatie minimala
6. Timp de raspuns – o zi lucratoare
Daca doriti sa aveti acces la tehnologiile unice Canon si Océ fara imobilizarea fondurilor, sa va simplificati procesul de bugetare sau daca doriti sa inlocuiti echipamentele mai vechi cu unele de ultima generatie, va rugam sa contactati un reprezentant de vanzari care va va oferi asistenta in alegerea echipamentelor potrivite nevoilor dumneavoastra, precum si in alegerea celei mai adecvate modalitati de finantare.
Pentru orice intrebari suplimentare legate de variantele de finantare va rugam folositi sectiunea de contact.