Solutii de scanare, indexare, captura date, arhivare electronica

Cu o experienta indelungata in digitizarea de documente, planuri, planse, scheme, desene, etc, personalul calificat din cadrul Copy Center-ului Eurocom presteaza o gama larga de servicii la un inalt nivel calitativ si de competitivitate, in special in proiecte complexe. Specialiştii noştri de scanare opereaza cu eficienţa si productivitare pe multiple echipamente de scanare / copiere / printare de la cei mai mari furnizori (Oce, Canon, Plustek), pe baza de metodologii si procese consacrate si demonstrate in practica. Operatori de introducere date / indexare proprii sau externalizati (in functie de volumul de metadate / indecsi cerut de aplicatie) pot asigura culegerea oricarei structuri de indecsi necesari operaţiunilor de regăsire. Se asigura de asemenea prelucrari profesionale de imagini scanate cu software specializat, cat si captura de date din formulare, tipizate, facturi, etc. scanate in prealabil.
Eurocom a implementat in 2012 un sistem de management al securitatii informationale ISO 27001, astfel incat documentele clienţilor sunt transportate / stocate / manipulate in cea mai mare siguranţa. Spaţiul dedicat stocarii arhivelor fizice ale clientilor, cat si infrastructura informatica de arhivare a documentelor electronice rezultate, indeplinesc toate cerinţele de siguranţă, performanţă, productivitate şi eficienţă.
Componenta principala a acestor solutii o reprezinta urmatoarele servicii:
1. Servicii de scanare pentru orice tip, format, volum si stare fizica de documente:
A. Servicii specifice de pre si post-scanare:
Locaţia de scanare a arhivei este agreata cu clientul (scanare la Eurocom sau la locaţia clientului);
Transportul arhivei in condiţii agreate;
Deplasare cu operatori si echipament la client / locaţia arhivei;
Servicii de pregatire in vederea scanarii (desfacere cutii, dosare, indepartare capse / agrafe, ghilotinare margini);
Refacere dosare la forma initiala dupa scanare
B. Scanare rapida cu echipamente de inalta productivitate si calitate pentru orice tip de format
2. Procesare de imagini cu solutii SW de top
3. Captura de date, OCR / ICR – izare, motoare de OCR-izare integrate in aplicatii customizate (Readiris – I.R.I.S, OpenText Capture Center (OpenText)
4. Solutii de indexare
Criterii de indexare a documentelor definite de client
Indexare manuala / automata / mixta a documentelor
Indexare dupa tot continutul documentului
5. Solutii de arhivare a documentelor digitizate in sisteme de management de documente din portofoliul Eurocom sau alte aplicatii indicate de client

Recomandă Solutii de scanare, indexare, captura date, arhivare electronica


De la:
Către:

captcha