Cea mai rapidă imprimantă imagePROGRAF produsă vreodată revoluționează piața de producție CAD de format mare


BUCUREȘTI, ROMÂNIA, 25 februarie 2021: Noua serie Canon imagePROGRAF TZ-30000 combină viteza crescută cu numeroase funcţii care susţin productivitatea şi eficienţa constantă, pentru companiile cu un ritm de lucru alert şi termene de livrare scurte. Cu o capacitate excelentă de gestionare a suporturilor de imprimare şi creată pentru a produce aplicaţii de înaltă calitate, inclusiv schiţe CAD/GIS, grafice, hărţi şi postere, această imprimantă robustă este alegerea ideală pentru clienţii din domenii precum arhitectură, inginerie, construcţii şi producţie, dar şi pentru furnizori de servicii de imprimare şi pentru centre de copiere. Pentru un flux de lucru şi mai eficient, multifuncţionalul imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 foloseşte imprimanta împreună cu un scaner de precizie într-un singur echipament.

Productivitate maximă, durată de inactivitate minimă

Noul model este cel mai rapid din seria imagePROGRAF şi poate imprima la viteze de patru pagini A1 CAD pe minut.  Modelul oferă cartușe de cerneală de 700 ml. şi alimentare cu două role, creşte productivitatea şi reduce perioada de inactivitate şi poate gestiona cu uşurinţă volume de producţie lunare cuprinse între 300 şi 500 de metri pătraţi, folosind software-ul Direct Print Plus pentru gestionarea fluxului de lucru şi a dispozitivului de preluare a materialelor imprimate de mare capacitate care poate susţine până la 100 de coli A0.

Gândită pentru productivitate maximă, această serie de imprimante vine cu role de hârtie şi cartușe care pot fi schimbate în timpul funcționării şi este primul sistem din categoria sa care permite utilizatorilor să facă acest lucru fără să oprească procesul de imprimare.

Setul de role inteligente ajută la identificarea corectă a tipului de hârtie. Utilizatorul nu trebuie decât să introducă rola în alimentator şi imprimanta face restul. Din momentul lansării comenzii de imprimare, durează aproximativ 19 secunde până la finalizarea primului material imprimat în format A1 CAD.

Driver-ul de imprimantă CPP şi instrumentele CPP Publisher Select de transmitere a job-urilor contribuie la imprimarea eficientă, cu cât mai puţine erori de tipar, monitorizând înainte de imprimare lăţimea hârtiei şi lungimea hârtiei ramasă în rolă.

Calitatea excelentă a materialelor imprimate cu Canon

Noua imprimantă foloseşte cerneală cu tehnologie Canon LUCIA TD şi oferă rezultate de calitate deosebită în aplicații de tipul schiţelor CAD, hărţilor şi posterelor, pe o gamă variată de suporturi cretate şi necretate. Liniile şi textele fine pot fi reproduse cu claritate şi efect minim de dispersie a cernelii, chiar şi pe medii clasice, necretate. În plus, datorită rezistenţei cernelurilor la apă, culorile intense vor rezista mult timp, chiar şi atunci când imprimarea se  face pe hârtie simplă.

Design și securitate îmbunătățite

Datorită designului ergonomic, care nu ocupă mult spaţiu, schimbarea recipietului de cerneală sau a rolei de hârtie se face prin partea din față a echipamentului imagePROGRAF TZ-30000, iar materialele imprimate pot fi luate din partea de sus a acestuia.

Modelul MFP Z36 oferă funcții extrem de eficiente într-un design compact, datorită integrării scanerului multifuncțional de calitate deosebită cu senzor dual   LED. Echipamentul multifuncţional se instalează uşor şi se potriveşte foarte bine unităților de producție care nu beneficiază de spații mari. Acesta vine cu un ecran tactil mare, care poate fi reglat, cu funcţii de previzualizare uşor de folosit şi cu posibilitate de editare avansată a imaginilor.

Pentru securitate optimă, toate datele pot fi şterse de pe hard disk după finalizarea fiecărei lucrări, iar codul PIN opțional şi securitatea pentru interfață pot fi folosite pentru a preveni accesul neautorizat.

Cu ocazia lansării noii serii imagePROGRAF TZ-30000, Junichi Wachi, Director LFP EMEA la Canon Europe, afirmă: „Odată cu dezvoltarea noii serii imagePROGRAF TZ-30000, ne-am dorit să rezolvăm câteva probleme tipice cu care se confruntă utilizatorii de plottere laser din gama low-end. Acest echipament de producţie dotat cu funcţii multiple oferă productivitate şi eficienţă, timpi excelenţi de imprimare şi finisare a materialelor în format mare şi ajută clienţii să poată respecta cele mai strânse termene.

Sunt convins că aceste echipamente noi din familia imagePROGRAF vor ridica standardele pentru clienţi şi se vor plia la cererile comerciale în creştere pentru producţie integrată şi simplificată în format mare.”

Noile echipamente imagePROGRAF TZ-30000 şi imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 vor fi disponibile prin intermediul partenerilor Canon începând cu luna mai, 2021.