Termeni și condiții

Cititi cu atentie acesti termeni inainte de a utiliza site-ul. Accesând sau utilizând portalul www.eurocom.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Utilizarea site-ului

Compania Eurocom va permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe acest site Web exclusiv pentru uz personal, necomercial. Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest Site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale. Este interzisa utilizarea acestor materiale pe un alt site Web. Materialele de pe acest Site sunt protejate. Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o încalcare a legilor drepturilor de autor si marcilor, precum si a altor legi aplicabile.
Cuprinsul si structura acestei pagini web sunt protejate prin legea dreptului de autor. Multiplicarea de informatii sau date, mai ales utilizarea textelor, integral sau partial, sau a fotografiilor, necesita, daca nu este stipulat clar acest drept, acordul scris al Eurocom S.A.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal.

Utilizatorul nu are permisiunea de a utiliza mecanisme, software-uri sau alte modalitati care in combinatie cu site-ul web ar putea conduce la deteriorarea sau disparitia site-ului. Utilizatorul nu poate de asemenea de a utiliza mijloace de supraincarcare cu informatii si date a site-ului.

Declinarea raspunderii

EUROCOM nu garanteaza exactitatea si forma completa a materialelor, produselor software si serviciilor de pe acest Site. EUROCOM îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment si fara anunt prealabil materialele si serviciile de pe acest Site, produsele si preturile descrise în acestea. Este posibil ca materialele si serviciile de pe acest Site sa nu fie aduse la zi.

Informatiile continute de aceasta pagina web sunt constant verificate si actualizate.

Legaturile catre site-uri terte

Acest site contine link-uri catre alte site-uri si poate fi folosit de catre dumneavoastra pentru a afla diferite informatii si pentru a face legatura cu alte retele sau site-uri web din lume. Dumneavoastra va angajati sa respectati politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri.

Modificarea termenilor si conditiilor

Eurocom S.A. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de fata in orice moment, fara sa justifice acest lucru. Utilizarea in continuare a site-ului web dupa modificarea termenilor si conditiilor va fi considerata ca o acceptare a acestor modificari.