Partenerul afacerii tale pentru soluții digitale de printing

30

30 de ani de service

Service-ul, cunoștințele tehnice și timpul de răspuns  reprezintă punctele forte ale organizației noastre.

200+

Produse de calitate

Hardware și software de la branduri sinonime cu calitatea, fiabilitatea, inovația și integrarea facilă.

Ajutăm companiile să își eficientizeze activitatea de printing și să gestioneze  fluxurile de documente. 

Prin prisma consultanței pe care ți-o oferim, vei avea siguranța că soluția de printing recomandată este optimă, incluzând tot ceea ce este necesar pentru pentru afacerea ta, de la servicii cloud la hardware on-site.

Bazându-ne pe cei 30 de ani de experiență în furnizarea de soluții de imprimare B2B vom identifica elementele ce trebuie îmbunătățite printr-un un audit amănunțit al proceselor de tipărire. Recomandările noastre îți vor oferi informațiile necesare pentru a obține o eficiență mai mare și a reduce costurile asociate printing-ului.

EXPLORAȚI SOLUȚIILE NOASTRE
Furnizăm soluții complete de printing- hardware, software și servicii conexe- de înaltă calitate. 
Experiență service - 30 ani

Experiență soluții MPS/MPDS - 10 ani

Experiență soluții Professional Print - 20 ani

Experiență soluții de format mare - 30 ani

1000
clienți corporate
2600
echipamente vândute
5120
solicitări service gestionate anual
93
grad de satisfacție al clienților (%)
SCURT ISTORIC

Eurocom este o organizație premiată, bucurându-se din 2018 de statutul Canon Platinum Partner, rezervat companiilor ce demonstrează inovație susținută, cunoștințe avansate referitoare la gama de produse Canon, precum și creșterea afacerilor de la an la an. Iată câteva din realizările noastre din cei 30 de ani de la înființare..

1991 - Înființare

Eurocom este înființată în Galați adresând direct nevoile companiilor de imprimante și copiatoare de înaltă calitate.

1993 - Parteneriat cu Océ

Demarăm colaborarea cu Oce, lider mondial în imprimarea, copierea și scanarea de format mare.

1994 - Nou punct de lucru  

La doar câțiva ani de la înființare, ca urmare a cererii crescute, deschidem un punct de lucru în București.

1996

Dezvoltare

Amenajăm un showroom cu echipamente de printare Oce în București. 

2007

Creștere

După 5 ani de creștere continuă, solidă, depășim 1000 de echipamente puse pe piață.

2010

Expansiune

Ne extindem și mai mult gama de produse, devenind Canon Premier Partner în România.

2018

Maturitate

Primim statutul de Canon Platinum Partner - cel mai înalt nivel - în cadrul noului program de parteneriat al Canon Europe din iulie 2018.

misiunea noastră
Misiunea EUROCOM este de a oferi soluții de printing de înaltă calitate pentru a satisface nevoile, dorințele și așteptările clienților și partenerilor noștri.

Ne luăm reputația în serios și ne străduim să oferim 100% satisfacție fiecărui client și partener cu care colaborăm. Fidelitatea clienților și partenerilor noștri de business reprezintă adevărata măsură a succesului nostru.

EXPLORAȚI SOLUȚIILE NOASTRE
VIZIUNEA NOASTRĂ
Principiile după care se ghidează membrii echipei Eurocom în tot ceea întreprind sunt:
 • Îmbunătățim continuu calitatea soluțiilor și serviciilor noastre
 • Asigurăm satisfacția clienților noștri
 • Inovăm pentru clienții noștri
 • Construim un parteneriat cu clienții noștri
 • Trecem la acțiune și obținem rezultate
Explorați soluțiile noastre
OBIECTIVELE NOASTRE
Suntem consecvenți în urmărirea atingerii obiectivelor noastre de business:
 • Asigurarea satisfacției clienților
 • Pregătirea și motivarea angajaților
 • Imbunătățirea continuă a imaginii companiei
 • Creșterea cotei de piață și a profitului
Explorați soluțiile noastre
SUSTENABILITATE
Iniţiativele Eurocom în domeniul sustenabilității sunt gândite pentru a spori valoarea pe care o oferim clienţilor noştri.

Preocupările noastre se centrează în jurul a cinci arii focale:

 • Produse
 • Toți partenerii noștri de tehnologie și-au conceput produsele luând în considerare impactul acestora asupra mediului înconjurător din toate perspectivele – consum de energie, materiale de fabricație, posibilitatea de a fi reutilizate sau reciclate la sfârșitul duratei de viață, etc.
 • Deșeuri de ambalaje
 • Pentru a ne asigura că ne îndeplinim obiectivele de reciclare și valorificare a deșeurilor de ambalaje, am ales afilierea la o organizație de profil de pe piața românească – FEPRA.
 • Deșeuri de toner și cerneală
 • Eurocom derulează un program de colectare a recipientelor de toner și cerneală de la clienții săi. Prin colaborarea cu o firmă specializată, acestea sunt colectate și ulterior valorificate/eliminate.
 • Deșeuri de echipamente electrice și electronice
 • Eurocom este membru fondator al ECOTIC și prin intermediul acestei organizații preia gratuit de la clienți DEEE-urile.
 • Deșeuri din activitatea proprie
 • Prin intermediul unei companii de profil trimitem spre reciclare principalele tipuri de deșeuri, sortate în prealabil.
Explorați soluțiile noastre
MANAGEMENTUL CALITĂȚII
Prioritatea organizației noastre o constituie CALITATEA.

Eurocom aplică o politică unitară în domeniul calității-mediului-sănătății și securității în muncă-securității informației vizând satisfacerea clienților și a celorlalte categorii de interes prin: asigurarea unui bun management intern; oferirea de servicii de calitate la prețuri competitive; optimizarea resurselor necesare; motivarea personalului; analiza periodică a obiectivelor sistemului integrat de calitate-mediu-sănătate și securitate în muncă-securitatea informației și politicilor referitoare la acesta.

Eurocom a stabilit și documentat un Sistem de management integrat pe care l-a implementat și îl îmbunătățește continuu în conformitate cu cerințele ISO 9001 : 2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008, ISO/IEC 27001:2005. Principalii parteneri de tehnologie ai Eurocom dețin de asemenea numeroase acreditări ale sistemului calității.

Explorați soluțiile noastre

Canon Europe este partea EMEA a Canon Inc, un furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 13.500 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ o treime la veniturile globale anuale ale Canon.  

Image Access este liderul tehnologic pe piața de scanare de format mare oferind produse pentru toate segmentele: WideTEK® ART pentru opere de artă de până la 36 x 60 inch, scanerele flatbed WideTEK® pentru formate mai mari de A2, scanerele WideTEK® cu alimentare cu coli pentru documente între 36", 48 "și 60", scanerul duplex de 36 " de producție și soluțiile MFP WideTEK®.

Încă din 1993, es-te s-a concentrat pe proiectarea și fabricarea de echipamente de birou de înaltă calitate, cu durată lungă de viață, în special sisteme de pliere de format mare.
Astăzi, es-te a devenit liderul pieței de echipamente de finisare de ultimă generație, având clienți în peste 50 de țări din întreaga lume.

eCHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este formată din consultanți de vânzări, specialiști IT, ingineri de service, specialiști în marketing și manageri – care își pun cunoștințele și abilitățile lor în slujba dumneavoastră, a clienților noștri.
 Dinamismul, entuziasmul și flexibilitatea, care ne caracterizează alături de experiența și profesionalismul echipei noastre sunt o garanție suplimentară a calității serviciilor pe care le oferim.