Despre noi

Eurocom S.A. este o societate 100% romaneasca, infiintata in anul 1991 in municipiul Galati. Inca de la inceput, activitatea societatii s-a axat pe distributia de echipamente reprografice, iar din anul 1993 Eurocom colaboreaza cu concernul olandez Océ Technologies B.V., devenind distribuitor al echipamentelor Océ in Romania. Obiectul principal de activitate al Océ Technologies B.V. este reproducerea informatiei pe o multitudine de tipuri de suport, oferind solutii complete atat pentru piata sistemelor de format A3/A4 cat si pentru piata sistemelor de format mare (A2, A1, A0 si mai mare) fiind lider mondial in domeniul multiplicarii, scanarii si imprimarii de formate A0. Incepand cu anul 1994 activitatea comerciala si de service a Eurocom s-a extins in orasul Bucuresti prin crearea unui punct de lucru si a unui copy-shop in 1996.

Prin achizitionarea Océ de catre concernul japonez Canon,  Eurocom a devenit in 2011 partener acreditat Canon pentru produse si solutii de printare profesionala, Office si Large Format. Pentru anul 2021 Eurocom se bucura de acreditarea Canon Platinum Partner.

Eurocom ofera atat solutii reprografice totale (echipamentele de imprimare / copiere / scanare, consumabilele aferente, software, echipamente de finisare, service, modalitati de finantare, servicii de consultanta si training pentru operatori) cat si solutii aferente intregii durate de viata a documentelor unei companii (scanare, indexare, captura date, arhivare, management de documente si fluxuri de lucru, solutii specializate pentru planuri, desene, planse).

Solutiile sunt proiectate si implementate de un colectiv de consultanti tehnici si de business cu vasta competenta si experienta, pe baza de metodologii dovedite in practica si cu tehnologii de ultima ora.

Solutiile reprografice Canon si Océ isi gasesc o larga utilizare in domenii cum ar fi: arhitectura, publicitate, foto, sistematizare, cadastru, cartografie, GIS, drumuri, poduri, petrol si gaze, transporturi, retele de gaz, retele electrice, retele de apa si canalizare, alte utilitati, proiectare, electronica, mecanica, constructii, precum si pentru nevoile de imprimare specifice mediilor “office” si “corporate”, banking, companiilor de mailing, organizatiilor guvernamentale, tipografiilor, companii de productie publicitara, etc.