Aveți nevoie să tipăriți rapid printuri CAD? Rezolvați toate problemele specifice imprimării CAD cu o imprimantă de format mare concepută pentru productivitate


Imaginați-vă următoarea situație. Vă pregătiți pentru o întâlnire și ați trimis cele mai recente desene CAD la plotter. Sperați să găsiți zece seturi de printuri care vă așteaptă la plotter, astfel încât să le puteți colecta și pleca.

În schimb, descoperiți că imprimanta este oprită. Pare că durează o veșnicie să se încălzească și, când în cele din urmă începe să tipărească, ies doar cinci exemplare și jumătate. La o inspecție mai atentă, vedeți că imaginea este estompată. Vești proaste - nu numai că ați rămas fără hârtie și cerneală, dar acum sunteți în întârziere și încă nu aveți printurile de care aveți nevoie.

Cu o nouă rolă de hârtie de găsit și de potrivit și cu rezervoare de cerneală noi pe care să le montați, este cu ceea ce vă confruntați cu adevărat acum. Cineva v-a arătat cum să faceți acest lucru cu ceva timp în urmă și părea ușor, dar acum nu aveți timp să căutați un manual care să vă reamintească cum se face.

Sună cunoscut? Orice arhitect, inginer, topograf, proiectant care se bazează pe accesul la o imprimantă CAD într-un spațiu de lucru comun va recunoaște probabil această situație. Dar cele mai recente inovații de design din domeniul imprimării digitale de format mare fac aceste probleme de domeniul trecutului.

Am ascultat dificultățile cu care se confruntă oamenii care se bazează pe o imprimantă de format mare în munca lor de zi cu zi și am analizat cum am putea proiecta o imprimantă care să rezolve aceste probleme. Rezultatul este noul imagePROGRAF TZ-30000, care îmbină familiaritatea vechiului dvs. plotter LED cu capacitățile de performanță ale unei imprimante digitale de format mare complet dotate. Există, de asemenea, opțiunea modelului MFP Z36, care oferă o funcționalitate și mai mare în aceeași amprentă prin integrarea unui scaner multifuncțional de înaltă calitate, făcându-l potrivit în mod special pentru spații de birou mai mici.

Noul imagePROGRAF TZ-30000

Suficient de compacte pentru a se potrivi în orice spațiu de lucru, noile modele sunt mai ușor de instalat decât o bibliotecă modulară și devin complet funcționale în mai puțin de o jumătate de oră. Imprimând la viteze de patru pagini CAD A1 pe minut, lucrați cu cel mai rapid imagePROGRAF din serie, o construcție robustă concepută pentru a gestiona volume mari de producție între 300 și 500 de metri pătrați pe lună, fiind potrivit perfect pentru centrele de copiere și birourile de arhitectură.

Cu acces frontal la toate operațiunile, această imprimantă este ușor de utilizat chiar și de utilizatorii cei mai neexperimentați. În primul rând, nu vă va face să pierdeți timp în timp ce se încălzește, deoarece revine din modul de repaus în 32 de secunde. Și veți ține în mâini primul print A1 în 20 de secunde de la apăsarea butonului de imprimare.

Nu vă mai confruntați cu probleme când încercați să înlocuiți hârtia și cerneala. Datorită rolelor de hârtie de tip hot swap (o premieră în industrie!) și a rezervoarelor de cerneală, puteți chiar să reumpleți și să înlocuiți consumabilele ploterului în timpul imprimării. O nouă funcție “smart roll” preia automat lățimea și tipul hârtiei, astfel încât să puteți așeza rola în alimentator și să lăsați imprimanta să facă restul.

Și nu veți mai fi surprins de hârtia care se termină în mijlocul unui job de imprimare. Construită cu o capacitate de două role, imprimanta poate comuta fără probleme între rola inferioară și cea superioară, ceea ce înseamnă că puteți continua imprimarea, non-stop.

Odată ce imprimările dvs. sunt terminate, acestea sunt ușor de îndepărtat din partea superioară a imprimantei și dacă imprimați un lot mai mare, vă puteți baza pe stivuitorul tăvii de livrare, care conține până la 100 de printuri A0 sau de formate mixte .

Fie că produceți desene CAD, hărți sau afișe, doriți linii negre de înaltă calitate și text clar, fără întreruperi. Această imprimantă utilizează tehnologia de cerneală Canon LUCIA TD, astfel încât rezultatele tipărite sunt remarcabile și, deoarece această cerneală este rezistentă la intemperii, nu există decolorare a culorii.

Și securitatea informațiilor este vitală, de aceea imagePROGRAF TZ-30000 este conceput să o asigure deplin. Printurile ies cu fața în jos, împiedicându-I pe alții să le vadă, iar toate datele fișierelor sunt șterse de pe hard disk după finalizarea lucrării de imprimare. De asemenea, puteți utiliza caracteristici opționale, cum ar fi codul PIN și securitatea interfeței, pentru a preveni accesul neautorizat.

Gândiți-vă câte ore pierdeți într-un an obișnuit, așteptând ca vechiul dvs. plotter să facă ceea ce aveți nevoie. Acum gândiți-vă la modul în care se adună acel timp pentru întreaga echipă. Într-un moment în care afacerea este pregătită să își revină și aveți nevoie de toată productivitatea pe care o puteți obține, nu ar fi mai bine ca acest timp pierdut să fie canalizat către satisfacerea cerințelor tot mai mari ale clienților și afacerii dvs.?

 

Pentru a afla mai multe despre modul în care imagePROGRAF TZ-30000 poate crește productivitatea afacerii dvs. vizitați pagina produsului.

 

 

Andriani Lada

Manager de produs, Canon Europe