analizăm infrastructura actuală, proiectăm și implementăm
Soluții de printing pentru afacerea ta 

Evaluăm costurile de imprimare și de management al documentelor, plus eficiența generală a fluxului de lucru pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți procedurile referitoare la documente. Apelând la serviciile noastre de consultanță și audit, specialiștii nostri vor contura infrastructra de printing optimă din punct de vedere tehnic, dar și financiar pentru business-ul tău.

SERVICII TEHNICE
Service & Mentenanță

Inginerii noștri de service te vor consilia și te vor ajuta cu realizarea operațiunilor de întreținere a echipamentelor și remedierea defecțiunilor apărute în cel mai scurt timp posibil.

SERVICII DE CONSULTANȚĂ
Managementul flotei de imprimare

Serviciile MPS îți oferă transparență și control asupra tuturor cheltuielilor de imprimare și a volumelor de imprimare ale angajaților, precum și un nivel sporitde securitate.

servicii FINANCIARE
Servicii de închiriere printere

Închirierea unei imprimante, multifuncționale sau fotocopiator presupune o investiție inițială mică, punându-ți la dispoziție un echipament de imprimare eficient și fiabil. 

servicii financiare
Leasing financiar

Optând pentru achiziționarea în leasing a soluțiilor de printing te vei bucura de avantajele tehnologiilor de ultimă generație fără a-ți imobilizați fondurile proprii.

servicii de consultanță
Managementul documentelor

Soluțiile de management al documentelor îți permit să capturezi, să creezi, să editezi, să trimiți și să arhivezi documente fizice sau digitale mai eficient și mai sigur. 

externalizare printing
Servicii ale centrului de copiere

În centrul de copiere poți copia sau imprima documentele într-un timp scurt și la o calitate excepțională, finisându-le profesionist sau poți arhiva electronic originalele tale.

suntem acreditați de către producătorii cu care colaborăm
Să îți oferim servicii tehnice complete pentru echipamentele comercializate:
Instalări de echipamente

Instalarea printerelor și integrarea lor în mediul de lucru sunt servicii oferite la achiziția oricărui echipament de tipar digital, alături de suport tehnic și IT.

Training utilizatori

Ulterior instalării printerelor, îți oferim training gratuit pentru utilizatorii dispozitivului. Aceștia vor învăța cum să opereze echipamentul și principalele setări pentru joburi perfecte de fiecare dată.

Service în perioada de garanție

În perioada celor 12 luni de garanție, oferită standard de către producătorii cu care colaborăm, vom asigura remedierea oricărui defect de fabricație constatat.

Service post-garanție pe bază de contract

Inginerii de service vor face o vizită lunară pentru întreținerea echipamentelor și intervenții de service de câte ori este necesar, în contract fiind inclusă doar manopera.

Service total

Prin contractul de service total se asigură întreținerea echipamentelor, consumabilele (cu sau fără hârtie), piesele de schimb si manopera aferentă înlocuirii acestora.

Mentenanță și reparații la cerere

Clienții care nu au încheiat un contract de service cu noi, în cazul apariției unui defect, ne pot solicita serviciile de mentenanță și reparații la cerere.

Managementul flotei de imprimante - MPS
avantajele mps
Serviciile noastre de management al flotei de imprimante teajută să îmbunătățești eficiența, securitatea și experiența clienților printr-o selecție de capabilități îmbunătățite.
Crește productivitatea

Îmbunătățește timpul și eficiența costurilor cu funcționalitate și vizibilitate sporite în fluxurile de lucru ale documentelor

Îmbunătățiți colaborarea și mobilitatea

Permiteți echipelor să acceseze de la distanță capabilități avansate de imprimare și scanare prin funcții de conectivitate îmbunătățite

Îmbunătățiți experiența clienților

Imprimări de înaltă calitate și aplicații inovatoare care vă transmit mesajul mai eficient cu imprimarea și scanarea simplificate

Consolidarea securității informațiilor

Mențineți standardele de securitate și conformitate cu o infrastructură de securitate robustă, care permite doar accesul autorizat la informații confidențiale

te ajutăm să îți îmbunătățești afacerea
 OPTIMA - abordarea noastră în șase pași pentru a-ți optimiza mediul de imprimare:

01

Situația actuală observăm

Primul pas în abordarea noastră este să observăm mediul dumneavoastră și să înțelegem cerințele dumneavoastră. Facem acest lucru prin instalarea în rețeaua dumneavoastră a unei aplicații software care este independentă de vânzător și care ne ajută să primim toate informațiile relevante din infrastructura dumneavoastră.

02

soluța  optimă Proiectăm

În majoritatea cazurilor suntem rugați să oferim optimizarea hardware-ului. Apoi, analizăm infrastructura dumneavoastră și vedem cum putem reconstrui platforma dumneavoastră hardware, eliminând produsele vechi și înlocuindu-le cu noi dispozitive multifuncționale și grupuri de lucru.

03

soluția propusă testăm

Vă vom oferi cele mai recente componente hardware, astfel încât să vă puteți bucura de toate noutățile din lumea tipăririi. Experimentați calitatea superioară a noilor noastre produse, cele mai recente opțiuni de finisare, capabilitățile de setare în drivere, caracteristicile de securitate și ușurința în utilizare oferită de cele mai recente interfețe utilizator.

04

soluția testată implementăm

În primul rând ne place să lucrăm cu un plan de proiect pentru a garanta o abordare structurată. Nu există surprize de-a lungul drumului, acolo unde este posibil documentăm etapele de punere în aplicare și, de asemenea, ne asigurăm că vă comunicăm unde avem nevoie de informații sau de angajamentul dumneavoastră în calitate de client.

05

soluția manageriem

Gestionarea flotei dumneavoastră înseamnă mult mai mult decât furnizarea serviciului tehnic. Când vine vorba de gestionarea adevărată a flotei, Eurocom oferă următoarele servicii:
reumplerea tonerului
gestionarea alertelor de servicii
gestionarea proactivă a flotei

06

soluția adaptăm

Gestionarea flotei dumneavoastră înseamnă mult mai mult decât furnizarea serviciului tehnic. Când vine vorba de gestionarea adevărată a flotei, Eurocom oferă următoarele servicii:
reumplerea tonerului
gestionarea alertelor de servicii
gestionarea proactivă a flotei

Document Management

01

Therefore

Stocați cu ușurință, gestionați, prelucrați și accesați informații sigure - de oriunde și oricând

02

Cloud Workspace Collaboration

Gestionați documentele și procesele critice pentru afaceri direct de pe dispozitiv.

Abonează-te la newsletterul nostru

Înscrie-te aici pentru a primi ultimele noutăți, update-uri despre produse și oferte speciale  direct în căsuța ta de e-mail.

* Datele tale personale sunt în siguranță. Verifică politica noastră GDPR pentru mai multe informații.