Canon a intrat în Guiness World Records pentru cea mai lungă fotografie tipărită digital din lume.


ste oficial: Canon este deținătorul recordului GUINNESS WORLD RECORDS ™ (26.09.2020). Canon a stabilit oficial un record GUINNESS WORLD RECORDS ™ pe Schattenbergschanze, unde cei mai buni săritori de schi din lume vânează recorduri în timpul turneului Four Hills. În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, cu temperaturi apropiate de punctul de îngheț, ploi continue și primii fulgi de zăpadă din acest an, Canon a reușit sâmbătă după-amiază să imprime cea mai lungă fotografie tipărită digital din lume în fața juriului. Procesul de imprimare a durat aproape 16 ore și a atins lungimea incredibilă de 109,04 metri. Canon a susținut campania cu un program cuprinzător de donații, cu un total de 5.000 de euro pentru „Uite!” eV, o asociație regională de ajutor pentru copii și victime.

Canon este deținătorul oficial al GUINNESS WORLD RECORDS ™

Pe 26 septembrie 2020, istoricul Schattenbergschanze din Oberstdorf vede un record mondial de un fel special: Canon a reușit cu imagePROGRAF PRO-6100Imprimantă foto de format mare pentru a produce cea mai lungă imprimare foto digitală continuă din lume. În acest scop, imprimanta a fost plasată în cel mai înalt punct al săriturii cu schiurile și a fost alimentată continuu cu hârtie specială de la producătorul Ilford printr-o rolă, astfel încât presiunea să poată aluneca încet spre vale. A fost tipărit un colaj de imagini peisagistice, fotografii ale cetățenilor și personalități celebre din Oberstdorf, precum și fotografii sportive și istorice. Sub supravegherea atentă a judecătorilor oficiali, a reprezentanților mass-media și a vicepreședintelui Bundestagului german și patron al Summitului Foto Oberstdorf Claudia Roth, Canon a atins o lungime totală de 109,04 metri și un consum de cerneală de doar 1,37 litri oficial a primit înregistrarea GUINNESS WORLD RECORDS ™ pentru cea mai lungă fotografie tipărită digital din lume.

După ce Canon a stabilit recordul mondial și cea mai lungă fotografie tipărită digital din lume a acoperit Schattenbergschanze din Oberstdorf, Claudia Roth, vicepreședinte al Bundestagului german, a felicitat pe toți cei implicați.

Fiecare fotografie pentru o cauză bună

Angajamentul la cel de-al optulea Summit foto Oberstdorf a constat în sfaturi de specialitate la stand, opțiuni touch & try și curățarea profesională a senzorilor pentru propria cameră Canon și a putut fi observat de către vizitatori. În plus, tipăritul discului a fost împărțit în motivele sale individuale, care ar putea fi licitate online. Veniturile generate de acest lucru se îndreaptă și către asociația non-profit de ajutor pentru copii și victime.

„Al optulea Summit foto Oberstdorf a fost un succes complet pentru Canon”, a declarat Markus Koch, directorul grupului de soluții documentare europene la Canon Germania. „Suntem deosebit de încântați să facem ceva bun cu imaginile și produsele noastre în conformitate cu principiul nostru, pentru a sprijini„ Schaut hin! ”Asociație EV cu o donație de 5.000 de euro. Prin urmare, dorim să mulțumim tuturor celor care au susținut campania de strângere de fonduri, celor responsabili pentru cel de-al optulea Summit Foto Oberstdorf, companiei Ilford pentru hârtie rezistentă la intemperii și municipalității Oberstdorf, care ne-a oferit fundalul impresionant pentru cea mai lungă imprimare foto din lume .