Canon lansează seria de imprimante imageRUNNER ADVANCE DX C5800


Bucuresti, 8 februarie 2021: Canon Europe extinde portofoliul de succes imageRUNNER ADVANCE DX adăugând seria C5800. Aceasta a fost gândită pentru a susţine transformarea digitală şi mediile de lucru aflate în schimbare. Echipamentele din noua serie ajută partenerii să răspundă cererii tot mai mari de dispozitive care să unească fluxurile de lucru fizice cu cele digitale, să eficientizeze productivitatea şi să menţină echipele conectate oriunde s-ar afla acestea. Această lansare vine după lansarea seriei imagePRESS C170* care le permite partenerilor să se extindă în segmentele de piaţă unde este nevoie de creativitate.  

O propunere productivă
Echipamentele din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 sunt extrem de productive şi combină imprimarea şi scanarea eficientă la viteze mari cu integrarea perfectă în fluxurile de documente, toate acestea fiind posibile printr-un mod de operare foarte simplu. Datorită acestor calităţi, echipamentele sunt ideale pentru partenerii care vor să atragă clienţi ce îşi doresc să crească productivitatea şi eficienţa angajaţilor când lucrează de la birou.

Seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 oferă cele mai bune viteze de scanare şi imprimare din categoria sa, de până la 70ppm la imprimare şi 270ipm la scanare. De asemenea, echipamentele pot fi folosite cu suporturi de dimensiuni diferite, inclusiv A5, pentru viteze de scanare crescute. Pentru un timp de funcţionare maxim, echipamentele oferă pornire rapidă din modul sleep, cu timp de pornire de numai 6 secunde cu posibilitatea de a opera ecranul după doar 4 secunde. De asemenea, funcţiile de eliminare a dungilor, de detectare a alimentării multiple şi de eliminare a paginilor albe reduc timpul de procesare şi îmbunătăţesc performanţa la scanare. Pentru a ajuta clienţii să obţină cât mai rapid documentele în forma finală, echipamentele din această serie oferă o gamă extinsă de opţiuni de finisare. Cu ajutorul acestor opţiuni îmbunătăţite, partenerii pot răspunde nevoilor diferite ale clienţilor şi astfel îşi pot creşte veniturile.

Service simplu şi experienţă îmbunătăţită la utilizare
Datorită noilor funcţii ale echipamentelor din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800, intervenţiile de service şi întreţinere sunt mai simple pentru parteneri, iar clienţii au parte de o experienţă îmbunătăţită. Reducerea duratei de instalare şi durata de viaţă mai mare a componentelor consumabile asigură o perioadă de funcţionare mai mare pentru echipamentele din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800. Acest lucru înseamnă că partenerii vor avea costuri mai mici şi vor face mai puţine vizite de service, dar vor avea mai mult timp disponibil pentru a oferi servicii cu valoare adăugată.

Sprijinim transformarea digitală 
Tot mai mulţi clienţi caută tehnologie care se poate adapta rapid la transformarea digitală şi poate face parte dintr-un ecosistem ce poate fi folosit de oriunde. Seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 este cea mai nouă din portofoliul imageRUNNER ADVANCE DX, fiind gândită ca un hub unde materialele imprimate sunt transformate în materiale digitale pentru a ajuta companiile în procesul de transformare digitală. 

Datorită conectiviăţii la cloud încorporate, echipamentele pot fi integrate perfect în uniFLOW Online, software-ul Canon bazat pe cloud , dar şi cu aplicaţii terţe, oferindu-le partenerilor oportunitatea de a prezenta clienţilor o gamă completă de opţiuni şi beneficii de conectivitate. De exemplu, echipamentele pot fi integrate în destinaţii cu stocare în cloud precum Dropbox şi OneDrive, conectând echipele descentralizate şi permiţându-le accesarea, editarea şi partajarea documentelor de oriunde. În plus, partenerii pot oferi conectivitate la aplicaţii comerciale precum SAP Concur, astfel încât angajaţii pot introduce documentele direct în fluxurile de lucru ale companiilor. Cu ajutorul acestor opţiuni flexibile, partenerii îşi pot îmbunătăţi oferta şi pot atrage clienţi noi.

Sustenabil şi sigur
Indiferent de modul în care vor evolua spaţiile de lucru, securitatea şi sustenabilitatea rămân două elemente esenţiale pentru orice companie. Cu ajutorul echipamentelor din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800, clienţii pot fi siguri că informaţiile lor sunt protejate în mod eficient în fiecare etapă a fluxului de lucru, garantând securitate 360° datorită software-ului încorporat McAfee Embedded Control. De asemenea, impactul asupra mediului al echipamentelor din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 a fost redus datorită celor mai recente inovaţii tehnice, astfel că partenerii noştri pot susţine mai uşor planurile de sustenabilitate ale clienţilor. De exemplu, aceste echipamente produc cu până la 18 % mai puţin CO2 pe durata întregului ciclu de viaţă, față de echipamentele anterioare din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5700.

„Ştim că nu există o soluţie universală care să se potrivească tuturor clienţilor. De aceea, gama noastră este în continuă extindere şi dezvoltare, oferindu-le partenerilor noştri instrumentele necesare pentru a acoperi nevoile fiecărui client. Ne-am extins portofoliul cu ultimele produse lansate - seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 şi seria imagePRESS C170 - pentru a ne ajuta partenerii să se diferenţieze“, afirmă Hiro Imamura, vicepreşedinte departament de marketing şi soluţii pentru documente, Canon Europe. „În ultimile 12 luni am asistat la o transformare profundă a modului de lucru, dar şi a mediului de afaceri şi a tehnologiei folosite. Aceste schimbări au inspirat crearea acestor două produse noi, oferindu-le partenerilor noştri instrumentele necesare pentru a impresiona clienţii, pentru a-şi dezvolta afacerile şi pentru a avea succes într-o piaţă care se schimbă rapid de la o zi la alta.