Canon lansează seria imagePROGRAF TX-2100, TX-3100, TX-3100


București, România, 25 Februarie 2021 Canon Europe duce imprimarea de materiale CAD, GIS şi a posterelor la un nou nivel de productivitate şi continuă succesul seriei imagePROGRAF TX de imprimante în format mare cu cinci modele noi: TX-2100 de 24 de inchi, TX-3100 de 36 de inchi şi TX-4100 de 44 de inchi, plus echipamentele multifuncționale TX-3100 MFP Z36 şi TX-4100 MFP Z36. Aceste echipamente rapide și de mare capacitate oferă calitate de neegalat la imprimare, capacitate îmbunătățită de gestionare a suporturilor media, securitate avansată cu fluxuri de lucru familiare şi sunt ideale în domenii precum arhitectură, inginerie și construcții (AIC), dar şi pentru magazinele de retail sau departamentele de imprimare interne.

Un nou nivel de productivitate

Noile echipamente din seria imagePROGRAF TX pot fi folosite pentru imprimarea posterelor de calitate deosebită sau pentru imprimarea la o calitate înaltă a aplicațiilor CAD/GIS şi oferă imprimare fără margini prin simpla apăsare a unui buton, fie de la un calculator sau direct de pe un stick USB. Timpul rapid de pornire şi procesarea rapidă elimină orice întârziere, iar vitezele de imprimare continuă de până la 3,2 pagini pe minut, fără a fi nevoie de tăiere, ceea ce asigură menținerea productivității.

Pentru o utilizare cât mai simplă, când rola de suport este aşezată în alimentator, echipamentele din seria imagePROGRAF TX detectează automat tipul şi lățimea suportului, în timp ce panoul de control intuitiv afișează imediat informații precise pe ecranul tactil de 4,3 inchi.

Pentru lucrările cu volum mare, echipamentele au opţiunea utilizării a două role de hârtie simultan, care pot fi schimbate în timpul funcționării, iar cartușele de cerneală de capacitate mare pot imprima continuu 350 de metri - două role simultan sau, la nevoie, pot trece de la o rolă la alta cu tipuri de media diferite. Dispozitivul optional de preluare a hârtiei de mare capacitate, amplasat în partea din faţă, poate susţine până la 100 de materiale imprimate în format A0 şi poate fi pliat cu uşurinţă când nu este utilizat, pentru a economisi spaţiu.

Materiale imprimate cu precizie, culori intense

Păstrându-şi reputaţia de echipamente care oferă calitate de neegalat la imprimare, noua serie Canon imagePROGRAF TX combină capetele de imprimare Canon cu cinci culori cu cerneluri LUCIA TD bazate integral pe pigmenți, oferind linii fine, text extrem de clar şi culori intense chiar şi la imprimarea pe hârtie simplă- ideal pentru schițe CAD de înaltă precizie şi pentru postere. Pentru materialele imprimate folosite la exterior, cernelurile oferă rezistenţă îndelungată la uzură şi pot fi folosite împreună cu suporturile media Canon rezistente la apă.

Imprimați şi scanați

Pentru scanare şi imprimare rapidă şi eficientă, modelele multifuncţionale imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 şi TX-4100 MFP Z36 încorporează noul scaner Z36 de dimensiuni reduse şi care foloseşte tehnologia SingleSensor™. Această inovaţie economiseşte timpul şi realizează o scanare precisă, egală pe toată lăţimea, fără a fi nevoie de lipire sau calibrare.

Junichi Wachi, Director LFP EMEA la Canon Europe, comentează: „Seria originală imagePROGRAF TX s-a bucurat de un succes imens în rândul clienţilor noştri. Acum, când a crescut cererea de materiale imprimate rapid şi flexibil pe comandă, noile echipamente au fost îmbunătăţite şi optimizate pentru a răspunde nevoilor tot mai variate ale clienţilor şi oferă funcţii de productivitate excepţionale, care permit imprimarea mai rapidă şi mai eficientă a afişelor şi a schiţelor CAD/GIS. Suntem convinşi că noua serie imagePROGRAF TX vă oferă echipamente care pot îndeplini nevoile de imprimare în format mare ale oricărei companii.“

Noile echipamente din seria imagePROGRAF TX vor fi disponibile prin intermediul distribuitorilor şi partenerilor Canon începând cu luna martie, 2021.