reGÂNDIȚI imprimarea comercială


reGÂNDIȚI imprimarea comercială

Este timpul să vă pregătiți pentru viitor

Asigurarea viabilității și a succesului pe termen lung este un obiectiv cheie pentru orice companie care caută un viitor sigur și, pentru a face acest lucru, este esențial să privească dincolo de provocările actuale. În acest ghid, Canon oferă o prezentare generală a tendințelor, a nevoilor clienților - și a evoluției acestora - precum și a noilor oportunități care sunt create ca răspuns la schimbările tehnologice, ajutând furnizorii de print comercial să-și dezvolte gradul de conștientizare al tendințelor pieței.

Privind în mod specific industria de imprimare comercială, există trei tehnologii de bază - offset, toner și inkjet - fiecare dintre ele având un rol important de jucat. Ghidul Canon le explorează pe fiecare pe rând, dar analizează mai în detaliu cât de bine sunt adaptate fluxurile de lucru digitale bazate pe tehnologia inkjet cerințelor actuale și viitoare.

De asemenea, sunt analizate în profunzime provocările și oportunitățile pe care le creează nevoile în schimbare ale cumpărătorilor de print comercial furnizorilor de profil, împreună cu strategiile de transformare a afacerilor pe care companiile specialziate în imprimare comercială le pot adopta pentru a crește valoarea adăugată pe care o pot oferi clienților lor.

Descărcați ghidul Canon astăzi pentru a afla cum să vă pregătiți business-ul de print comercial pentru viitor.

Descarcă ghidul reTHINK Commercial Print

Este timpul să reGÂNDIȚI imprimarea comercială!